4 lår av høner
salt
1 boks hermetiske tomater
skall av en appelsin( økologisk)
3stk laubær
1 stk løk
1 stk hvitløk
1 ts korianderfrø
2 ts kummin
1 ts mynte
1 ss persille
2dl appelsinjuice
3 stk tørkede aprikoser i strimler
olje til steking
2 stk squash i biter
4 selleristenger i biter
1 rød paprika i biter
1 stk appelsin i skiver
1 stk løk i båter
salt og cayennepepper
Slik gjør du:
Bland krydder med litt olje og gni inn lårene med krydderblandingen
Stek lårene i varm olje til de er brune. Fyll på med løk, hvitløk ,tomat og aprikoser.
Ha kaldt vann til det så vidt dekker og kok til lårene er møre.
Ha i biter med selleri, squash og appelsiner i skiver
Smak til med salt og cayennepepper
Server med ris eller coscos. En kald yoghurtsaus med koriander og hakkede nøtter er også deilig til.